Nemusí to být nutně po úmrtí v rodině, může to být jednoduše tím, že se vaši rodiče či prarodiče rozhodli odstěhovat z Prahy na nějaké pěkné místo na venkově či přesunout se na jejich chatku někde u lesa a vy jste se zkrátka a jednoduše do jejich bytu nastěhovali. Ostatně proč ne, že ano? Najednou ale cítíte, že tohle není vaše domácnost. Nesedí vám styl, v jakém je interiér, nesedí vám celkově esteticky kuchyň, tady vám vadí tenhle pokoj, vadí vám starý nábytek, vadí vám poličky, které jste nesnášeli už jako děti.plán budovy

Nechcete být určitě nějak nezdvořilí, chápeme, že jste hrozně moc vděční svým předchůdcům, že vám přenechali takový byt v Praze. Ovšem abyste se cítili ve vaší domácnosti jako „doma“, musí to přeci jen odrážet vás a ne někoho jiného, kdo tam žil, byť to mohlo být několik desítek let. Zkrátka, pokud si nesedíte s vaší domácností, nebudete se moc dobře cítit ani ve vašem životě. Protože kde trávíte nejvíce času? Kde se vracíte utahaní z práce? Přesně tak, domů. Jenomže jak se můžete cítit dobře doma, když to není vaše „doma“, ale je to doma někoho jiného, kdo se již odstěhoval?
rozšířená realita
Přesně pro to je tu bytový designér Praha ByDesign, který je zde, aby vás zbavil těchto negativních pocitů a spolu s vámi radikálně či alespoň trochu poupravil vaši novou domácnost tak, abyste se tam vy cítili nejlépe, aby vám domácnost seděla a aby odrážela vaši osobnost. Bytový designér Praha je přesně ten typ člověka, kterého potřebujete, abyste mohli splnit vaše očekávání od domácnosti a mohli jste je realizovat v plném rozměru. Nenabízíme totiž jenom ledabylou realizaci, ale nabízíme také kompletní vizualizaci interiéru, takže si vše můžete dopředu promyslet a třeba změnit některé věci tak, aby to bylo přesně odrazem vašich představ. Bytový designér Praha je přesně ten člověk, kterého potřebujete, aby učinil z vaší domácnosti domov.